GündemManşetTurizm

DÜNYA, BODRUM’U CANLI İZLİYOR

BODRUMTurizmin marka şehirlerinden biri olan Bodrum, farklı noktalara kurulan kameralar üzerinden internet ortamında 24 saat canlı izlenebiliyor.

Bodrum Otelciler Derneği (BODER) tarafından Bodrum’un tanıtımı amacıyla hazırlanan proje kapsamında, ilçenin farklı noktalarına yüksek çönürlüklü kameralar kuruldu. İlçe Merkezi, Tarihi Antik Tiyatro, Gümbet Koyu, Ortakent-Yahşi Sahili ve Marina bölgelerine kurulan kameralar www.bodrumcanli.com” isimli internet sitesinden 24 saat boyunca canlı izlenebiliyor.

Bodrum’un tanıtımı için hazırlanan proje kapsamında yüksek çözünürlüklü 8 kamera sayısı ileriki zamanlarda 20’ye çıkarılacak.

Bodrum güzelliklerinin canlı canlı yayınladığı görüntüler sayesinde ilçeye tatile gelmek isteyen turistler önceden fikir sahibi olabiliyorlar.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren BODER Genel Sekreteri Orhan Kavala şunları söyledi:

“Bodrum’u dünyaya 24 saat canlı olarak yayınlıyoruz ve dünyanın her yerinden Bodrum’u o anki durumunu görmek, yaşamak, hissetmek mümkün olabiliyor.

Bugün Bodrum’un şuanda 8 kamera ile dünyanın her tarafına canlı yayını yapılmakta, reklamı yapılmakta. İnsanların görerek karar verip satın almasını sağlamaya çalışılmaktadır. Bu yapılan çalışma ve çaba tamamen BODER’in tek başına yapmış olduğu ve Bodrum’un tanıtılması için yapmış olduğu büyük bir çalışmadır ve büyük bir fedakarlıktır. Bunun ileriye dönük olarak yapacağımız planlamalarda, en kısa zamanda 20 kameraya ulaşmayı planlıyoruz.

Yarımada’nın tamamını dünyaya tanıtmak istiyoruz ve bu tanıtımlarımızı fuar tanıtımlarında da canlı olarak ekranlara getirerek insanların o anda Bodrum’u görmesini sağlayacağız. Bu yapılan çalışma, çok kısa bir sürede şuanda 6 binin üzerinde izleyici almıştır ve bu sayı hızla artmaktadır. Önümüzdeki günlerde bu rakamları ikiye üçe katladığını hep birlikte göreceğiz. Onun için Bodrum’a hayırlı olmasını dilerim.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu