GündemManşetSiyasetTurizm

BODRUM ÇALIŞIYOR TÜRKİYE KAZANIYOR

Bodrum calisiyor turkiye kazaniyor (3)CHP Genel Başkanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen “Cumhuriyet Halk Partisi Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor” projesi için hazırlık çalışmalarını tamamlayan Bodrum Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla Bodrum’da yapılan tüm belediyecilik hizmetlerini örnek bir sunumla katılımcılara aktardı.

“Cumhuriyet Halk Partisi Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor” projesi kapsamında Türkiye’nin öncü belediyelerinin ve örgütlerinin tanıtımı için Ankara’da, CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen programda Bodrum Belediyesi standı, yapılan açılışla ziyaretçilerin ilgisine sunuldu. Stantta proje için özel olarak hazırlanmış faaliyetler hakkında detaylı bilgi içeren bültenler, broşürler katılımcılara dağıtıldı ve hazırlanan tanıtım filmleri de stant içinde gösterime sunuldu. Bodrum’un en önemli değerlerinden Bodrum guleti maketinin ise genel merkezin girişinde “Bodrum Belediyesi Çalışıyor Türkiye Kazanıyor” yazılı ve Bodrum Belediyesi logolu dev afiş ile sergilemesi yapıldı.

Proje kapsamında Ankara’da bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmal Altındağ, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdür ve Sorumluları standın açılışını; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Genel Başkan Yardımcısı  Yasemin Öney Cankurtaran, Genel Başkan Yardımcısı  Seyit Torun, Genel Başkan Yardımcısı  Zeynep Altıok, Genel Başkan Yardımcısı  Erdal Aksünger, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Cömert, CHP Genel Başkanlık Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan başta olmak üzere çok sayıda partili ile birlikte yaptı.

Proje hakkında bilgi veren Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi olarak yapmış oldukları hazırlık çalışmalarından bahsederek, “Genel Merkezimizin ‘Cumhuriyet Halk Partisi çalışıyor Türkiye kazanıyor’ diye bir projesi var. Bizi de bu projeye davet ettiler, geldik. Gördüğünüz gibi Bodrum’u Ankara’ya getirdik ve herkes çok mutlu. Bodrum’un sıcaklığı, huzuru bir anda genel merkezimize geldi. Bodrum’da yaptığımız işlerimizi, faaliyetlerimizi ama daha çok sosyal belediyecilikle ön plana çıkan bir Bodrum Belediyesini taşıdık buraya. Herkes mutlu biz de mutluyuz. 20 gün buradayız. Genel merkezimizde Bodrum’u tanıtmaya devam edeceğiz. Çok teşekkür ediyorum bize bu imkanı sağladıkları için. Katılımcı arkadaşları da kutluyorum, Bodrum’a olan sevgilerini gösterdikleri için. Biz Bodrum olarak meydanlarımızı ve kaldırımlarımızı halka açtık. Arkasından da çok büyük kafeler açtık. Bunun yanında engelli vatandaşlarımız için birçok projeler ürettik. Hatta onların ürettiği el emeği göz nuru ürünleri de sergiliyoruz ve pazarlıyoruz. Bunun yanında özellikle yaşlılarla olan projelerimiz var çünkü Bodrum’u bu günlerine getiren bizim büyüklerimizdir. Onlara bir vefa borcumuz var. Bu vefa borcunu da evlerine gidip ziyaret ederek, özellikle de sağlık ekiplerimizi göndererek onların sağlığıyla daha yakından ilgilenerek ödemeye çalışıyoruz. Bunun yanında eğitimde olsun sporda olsun ekonomide olsun tüm halkımızla iş birliği içinde bir Bodrum sergiliyoruz.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu