GündemKültür SanatManşet

BODRUM’DA ZÜRİH TONHALLE ESİNTİSİ

BODRUM-12. Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali12.Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali’nde müzikseverler, Zürih Tonhalle Orkestrası ile keyiflendi.

Festivalin 6. gününün Akşam Konseri’nde 1868 yılındaki kuruluşundan itibaren dünyanın en ünlü şef ve solistleriyle sayısız konser veren, dünya çapında birçok ödüle sahip Zürih Tonhalle Orkestrası (Tonhalle-Orchester Zurich) yer aldı.

Genç yaşında büyük başarılara imza atan kurumun müzik direktörü ve orkestra şefi Lionel Bringuier yönetiminde gerçekleşen konserde orkestraya kayıtları ve performanslarıyla günümüzün en iyi viyolonselcilerinden biri olarak gösterilen Gautier Capuçon eşlik etti.

12.Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali’nin son Sabah Konseri, bugün Boğuç Fagot Quartet’in sunacağı özel bir programla başladı. Konserde Bach, Stehphenson, Mussorgsky ve Schickele’nin eşsiz eserleri seslendirildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu