GündemKültür SanatManşet

TÜRKİYE VE TUNUS İŞBİRLİĞİNDE TURGUT REİS ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK

Print
Print

Türkiye – Tunus Gençlik ve Spor Bakanlıkları tarafından yürütülen, Türkiye – Tunus Gençlik ve Spor Alanında İşbirliği Programı çerçevesinde, Turgut Reis Anma Programı’ düzenlenecek.

İki ülkenin ortak tarihi ve kültürel bağlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından organize edilecek ve Turgut Reis Tarih Kültür ve Sanat Araştırmaları Derneğinin (TAKSAD) de proje paydaşı olduğu, Türkiye ve Tunus için ortak tarihi değere sahip olan Büyük Türk Denizcisi Turgut Reis’in anısına Tunus’tan gelecek olan misafir gençlerin de katılımıyla 24 -28 Ağustos 2016 tarihleri arasında bir program hazırlandı.

Bu program etkinlikleri çerçevesince; 25 Ağustos 2016, Perşembe günü Konacık’ta bulunan Bodrum Belediyesi Heredot Kültür Merkezinde aşağıdaki anma programı gerçekleştirilecek.  Türkiye – Tunus Gençlik ve Spor Alanında İşbirliği Programı çerçevesinde gerçekleştirilecek anma etkinliğine tüm Bodrum halkı davetli.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu