GündemManşetSpor

BODRUMSPOR YÖNETİM KURULUNDAN BİRLİK ÇAĞRISI

bodrumsporBodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından yazılı bir açıklama yayınlandı.

Ligin başlamasına sayılı günler kala Bodrumspor Yönetim Kurulundan bir açıklama yapıldı. 3 Eylülde Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak olan Çatalcaspor maçı ile sezona başlanacağının ve bu sene birlik beraberliğin daha önemli olduğunun belirtildiği açıklama şu şekilde;

“Ligin başlamasına 2 haftadan az bir süre kaldı. Bu sene ülkemiz zor bir süreçten geçiyor ve bundan en başta turizm etkilendi. Bunun yansıması kış aylarında daha çok hissedilecek ve Bodrum’u busene zor bir kış bekliyor. Bizde başta Başkanımız Mehmet Kocadon’un büyük katkılarıyla kış aylarında Bodrum’u birlik beraberlik içinde tutacak, biraz güncel sıkıntılardan uzaklaştıracak, moral verecek, asla pes etmeyen, sahaya yüreğini koyan, Bodrum seyircisine layık bir takım yarattık.

İnanıyoruz ki bu takım dev bütçeli rakiplerine kafa tutacak ve Bodrum seyircisinin hak ettiği kupayı Bodruma getirecek. Getirirken de başarının anahtarının birlik, beraberlik ve inanç olduğunu yine kanıtlayacak!

Biz şimdiden bütün Bodrum’u 3 Eylülde kendi evimizde oynayacağımız ilk maçımız ile birlikte birlik ve beraberliğe davet ediyoruz. Ligin sonuna kadar aşık olduğumuz renk için hep beraber yüreğimizi ortaya koymaya davet ediyoruz! Haydi Bodrum! Bu sene ‘Tek Renk Tek Yürek’ diyoruz! Birlik beraberlik içinde busene daha yüksek sesle; “İnananlar asla kaybetmez!”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu