GündemManşetSpor

BODRUMSPOR İLK HAZIRLIK MAÇINDA BERABERE KALDI

Bodrumspor_Kahramanmarasspor_hazirlik_maci (6)Bodrum Belediyesi Bodrumspor Afyon kampında oynadığı ilk hazırlık maçında 2. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor’a 1-0 mağlup oldu.

3 Eylülde başlayacak lig öncesi son hazırlıklarını tamamlamak üzere Afyon’da kampta bulunan B.B. Bodrumspor, oynadığı ilk hazırlık maçında 2. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor’a 1-0 mağlup oldu. Afyon Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya B.B. Bodrumspor daha istekli ve baskılı başladı. İlk 45 dakika boyunca oynadığı futbol ile umut veren B.B. Bodrumspor, ilk yarıda girdiği pozisyonları değerlendiremedi.

İkinci 45 dakikada gençlerin ağırlıklı olduğu bir kadroyla sahada bulunan B.B. Bodrumspor ilk yarıya göre daha vasat bir oyun sergiledi. Dakikalar 77’yi gösterdiğinde Kahramanmaraşspor geliştirdiği atağı gol ile sonuçlandırırken, B.B. Bodrumspor kalan dakikalarda girdiği iki net pozisyonu gole çeviremeyince karşılaşma Kahramanmaraşspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

B.B. Bodrumspor Afyon kampında ikinci hazırlık maçını 21 Ağustos Pazar günü yine 2. Lig ekiplerinden Tepecikspor ile oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu