GündemManşetSpor

SEZONUN SON HAZIRLIKLARI AFYON’DA BAŞLADI

Bodrumspor_afyon_kamp (4)Bodrum Belediyesi Bodrumspor sezon öncesi son hazırlıklarını gerçekleştirmek üzere Afyonkarahisar’da kampa girdi.

3 Eylül’de Bodrum İlçe Stadı’nda Çatalcaspor ile oynayacağı karşılaşma ile 2016-2017 sezonuna start verecek olacak Bodrum Belediyesi Bodrumspor Afyonkarahisar’da kampa girdi. 9 Gün sürecek kamp boyunca 3 hazırlık maçı oynayacak olan Bodrumspor, ilk hazırlık maçını bugün 2. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor ile oynayacak.

Bodrumspor teknik direktörü Necati Erkmen sabah antrenmanı sonrası yaptığı açıklamada kamp hakkında şunları söyledi;

“27 Haziranda başlamış olduğumuz çalışmalarımızın son bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Biliyorsunuz 3 Eylülde Çatalca ile kendi sahamızda oynayacağız. Takımımız şu an gayet iyi durumda. Son bölüm çalışmalarını hazırlık müsabakası olarak değerlendireceğiz. Bugün Kahramanmaraşspor ile oynayacağız. Ayın 21’inde Tepecikspor ile ve ayın 24’ünde de Altay ile oynayacağımız müsabakalarla oyuncularımızı lige hazırlamış olacağız. Şu anda her şey güzel, sakat oyuncumuz yok ve çalışmalarımızda gayet iyi gidiyor”.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu