GündemMagazinManşet

50. SANAT YILINI BODRUM’DA KUTLADI

Bodrum-Selami ŞahinSanat hayatının 50. yılını Bodrum Antik Tiyatroda verdiği konserle kutlayan Selami Şahin duygu dolu anlar yaşadı.

Bodrum’da verdiği konser ile 50. sanat yılını kutlayan Selami Şahin sahnede çocukları tarafından getirilen sürpriz doğum günü pastasını kesti.

Antik Tiyatrodaki konsere özel repertuvar hazırlayan şarkıcıyı dinlemeye vatandaşların yanı sıra ünlü isimlerde akın etti. Şahin, sevilen şarkılarını hayranlarıyla paylaştı. 50 yıllık sanat hayatında müzisyenlik, besteci, söz yazarı ve yapımcılık yapan Şahin’i yaklaşık 2 bin kişi izledi.

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şahin, 50 yılın göz kapayıncaya kadar geçtiğini söyleyerek şöyle konuştu:

“Çok heyecanlıyım, 50 yıl geçti bile. Yıllardır sahneye çıkıyorum ama 50’inci yılımda çıktığım bu sahnede çok heyecanlanıyorum. İnanılmaz duygular yaşıyorum. 50 yıl bir rüya gibi geldi geçti. Bu denli uzun yıllar Selami Şahin var olacak diye hiç tahmin etmemiştim. Yıllardır varsam bu da halkın sevgisiyle. Onları çok mutlu etmek, onlara çok güzel besteler yapmak için savaştım. Allah’ıma şükürler olsun ki başardım.”

Ünlü sanatçı ‘Seni Seviyorum’ şarkısını söylerken bir anda sahnenin arkasından ünlü Sanatçı Demet Akalın çıktı. Şarkıyı beraber okuyan ikili, muhteşem bir düet yaptı. Düetin ardından Akalın, Şahin’in doğum günün kutlayarak sahneden ayrıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu