GündemManşet

UTANÇ DUYDUĞU SOYADINI DEĞİŞTİRİYOR…

Bodrum-Nejat Gülen15 Temmuz gecesi yaşanan kanlı darbe girişiminin baş sorumlusu olan terörist başı Fethullah Gülen ile aynı soyadını taşıdığı için utanç duyan Bodrumlu işletmeci soyadını değiştirme kararı aldı.

Manisa’nın köklü ve tanınmış ailesine mensup olduğunu ifade eden Nejat Gülen artık bu soyadı taşımaktan utanç duyduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Ülkemizde yaşanan bu hain saldırılardan dolayı, milletimize sıkılan kurşundan dolayı bir karar aldım. Geçmişimiz Manisa’da bellidir. Sarıçamlı Gazi Hacıhasan Efendiler dendiği zaman tek bizi Gülen ailesi olarak tanırlardı. Fakat yaşanan bu olaydan sonra soyadımı değiştirmeye karar verdim. Utanç duyuyorum. Gerçekten utanç duyuyorum ve taşımayacağım bu soyadı.”

Ülkemize yapılan hain saldırıya bireysel tepkisini koyan Nejat Gülen soyadını “Ata” olarak değiştireceğini ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı:

“Bir yere gittiğim zaman Nejat Gülen dediğim zaman yüzüme bakıyorlar. Öyle bir kirlenmiş, pis soyadı olmuş ki Gülen soyadı bende bu yüzden karar verdim. Taşımak istemiyorum. Önümde çok prosedür olacak şimdi, bir ton evrak. Sıkıntılar yaşayabilecek miyim ne tür zorluklar çekeceğim onu bilmiyorum ama soyadımı değiştireceğim. Yeni soyadım Atatürk’ün kısası Ata olarak olacak.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu