GündemManşet

TOPLADIKLARI İMZALARI BAŞKANA SUNDULAR

KUMKÖY ÇAMLIK GENÇLER MEHMET KOCADON ZİYARETKumköy ve Çamlık mahallelerinden 9-19 yaşları arasındaki gençler, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Aralarında Çamlık Mahallesi Muhtarı Mehmet Karaman ve Kumköy Mahallesi Muhtarı Ergün Taş’ın da bulunduğu ziyarette gençler, mahallerinde futbol oynayabilecekleri bir sahanın yapılması için topladıkları imzaları Başkan Kocadon’a teslim etti.

Sani Üzer, Emir Ölmez, Ulaş Üzer, Arda Özen, Ege Kahraman, Mustafa Sepetçi, Ömür Keskin ve Taner Baş’tan oluşan ekip, mahallelerinde daha elverişli bir ortamda spor yapabilmek için Mehmet Kocadon’dan destek istediler.

Gençlere teşekkür eden Başkan Kocadon, gençlerin spor sahası isteklerinin yerine getirilmesi için telefon açtığı belediye görevlilerine, gerekli çalışmaların en kısa zamanda başlatılması konusunda talimat verdi. Başkan Kocadon, “Sağlıklı nesiller yetişmesini sağlamak için Bodrum Belediyesi olarak spor yapmak isteyen gençlere her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Saha tamamlandıktan sonra zaten ilk maçı beraber yapacağız. Hatta sizin kaleciniz de ben olacağım.” diyerek gençlerle keyifli bir şekilde sohbet etti.

Başkan Kocadon, gençlerin topladıkları imza defterine ise kendi el yazısı ile “Saha yapılacak ve ben de sizlerle top oynamaya geleceğim.” cümlesini de yazarak imza attı.

Kumköy Muhtarı Ergün Taş ve Çamlık Mahalle Muhtarı Mehmet Kahraman ve gençler, kendilerini makamında kabul ederek, güler yüzü ve tüm samimiyetiyle isteklerini tereddüt bile etmeden onaylayan Başkan Mehmet Kocadon’a destekleri için teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu