GündemManşetSpor

HAZIRLIK MAÇINDAN BERABERLİK ÇIKTI

Bodrumspor_kizilcabolukspor_hazirlik (4)Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor, hazırlık maçı oynadığı Kızılcabölükspor ile golsüz berabere kaldı.

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden B.B. Bodrumspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı ikinci hazırlık maçında yine Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kızılcabölükspor ile golsüz berabere kaldı. Muğla Atatürk Stadı’nda Pazar günü 19.00’da başlayan karşılaşmaya iyi başlayan ekip B.B. Bodrumspor oldu. İlk 45 dakikada her iki ekipte karşılıklı gol pozisyonları yakalarken son vuruşlar etkili olmadı.

İkinci 45 dakikada daha etkili bir futbol oynayan B.B. Bodrumspor, kanatlardan çok sayıda atak geliştirdi. Kızılcabölükspor’un ilk yarıya göre daha  kötü bir oyun sergilediği ikinci yarıda da her iki takım da gol bulamayınca karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu