GündemManşetSpor

BODRUMSPOR TECRÜBELİ İSİMLE ANLAŞTI

Bodrumspor_transfer_emrah_kaya (2)Sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, tecrübeli isim Emrah Kaya ile sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kartalspor’da forma giyen ve bugüne kadar hep üst liglerde oynayan ve ilk kez 3. ligde forma giyecek olan tecrübeli kanat oyuncusu Emrah Kaya, her iki kanatta ve forvet arkasında hücumda da görev alabiliyor. Profesyonel futbol hayatında 94 golü bulunan Kaya, geçtiğimiz sezonda Kartalspor forması ile 5 gol kaydetti.

B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya Emrah Kaya transferinin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Bodrumsporumuzun arkasında dimdik durarak her maçımıza gelen başkanımız Mehmet Kocadon ve her maçımızda stadımızı dolduran Bodrum halkına layık bir takım kuruyoruz. Emrah’ın transferi de bu hamlelerin bir parçası. Emrah tecrübeli bir kanat oyuncusu ve Bodrumsporumuza çok faydası olacak. Tüm Bodrumumuza hayırlı olsun.”

B.B. Bodrumspor kulüp binasında gerçekleşen imza törenine yöneticiler Hüseyin Gözütok ve Aydın Güven katılırken, yeni transfer Emrah Kaya’da B.B. Bodrumspor ile anlaşmaktan dolayı çok mutlu olduğu söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu