GündemManşetSiyaset

MHP’DE CENGİZHAN SANCAR DÖNEMİ…

Bodrum-MHPMilliyetçi Hareket Partisi Bodrum teşkilatı Cengizhan Sancar ile yola devam ediyor.

26 Temmuz Salı günü, MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulunun faks mesajı ile görevden alınmasının ardından, MHP Genel Merkezi tarafından Cengizhan Sancar ve yönetim kurulu üyelerini yetkilendirdi.
MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP’nin Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ve Genel Başkan Devlet Bahçeli imzalı yetki belgesini parti binasında yapılan bir tören ile Cengizhan Sancar’a verdi.

GENEL MERKEZDEN GELEN YETKİ BELGESİ VERİLDİ…
Korkmaz bilindiği gibi Bodrum İlçe Teşkilatında bir değişikliğe gidildiğini anımsatarak şöyle konuştu; “Genel Merkezimizin bize verdiği yetkiye göre, Bodrum’daki değişikliği yaptık. Dün arkadaşlarımız binayı ve demirbaşları teslim aldı. Bizde bu gün ilçe başkanımız Cengizhan Sancar ve yönetim kuruluna tebliğ edeceğiz. Binadaki evraklarımızı teslim ettik, biraz önce. Şimdi de sizlerin ve il yönetiminin huzurunda Cengizhan başkana MHP Genel Merkezinin göndermiş olduğu yetki belgesini veriyorum.”

MHP Muğla İl Başkanı Korkmaz tarafından yönetim kurulu üyeleri de açıklandı. MHP’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor;  Başkan Cengizhan Sancar, üyeler Ömer Varan, Fatma Çırakoğlu, Cem Karaca, Ramazan Şenel, Sabri Cangöz, Ayşen Erkin, Murat Kağan Külcü, Selahattin Zengin, Orkan Özçömlekçi, Şükran Başlar, Ahmet Eyeci, Halime Dinç, Zafer Özçelik, Erol Ergene, Salih Alanç, Sema Göç, Yıldız Kılıçarslan, Ayşe Kürkçüoğlu, Aşkın Duruoğlu, Beysun Özbek, Hasan Çırakoğlu, Ali Gündoğdu, Halil Arıcan, Aydın Güven, Fatih Gülen, Hakan Talağar, Savaş Kıvılcım, Korhan Saka, Aziz Özkan.

İl Başkanı Korkmaz Bodrum İlçe yönetim kuruluna atanan isimleri açıkladıktan sonra konuşmasını şöyle sürdürdü; “MHP Tüzüğüne göre, tüzüğümüzün de 52 ve 54.maddelerinin tanıdığı yetkilere MYK ve Başkanlık Divanı tarafından, MHP Muğla ili, Bodrum İlçesi kurucu yönetim kurulu başkanımız Cengizhan Sancar’a tebliğ edilmiştir arkadaşlar. Hayırlı uğurlu olsun.”
İl Başkanı Korkmaz konuşmasının ardından Başkanlık ve yönetim kurulu yetki belgesini Cengizhan Sancar’a takdim etti.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ…
MHP Bodrum İlçe Teşkilatı yönetim yetki belgesini teslim alan Sancar katılanlara hoş geldiniz dedikten sonra şöyle konuştu; “Genel Merkezimizin görevlendirmesi sonucu, ilçe teşkilatımızı devraldık. Ben şunu söylemek istiyorum; Bizim amacımız, daha iyiye gitmek, birleştirici olmak, bütün arkadaşlarımıza kucak açmak, herkes ile birlikte partimizin bayrağını en iyi şekilde şereflendirmek ve dalgalandırmak. Kendimi fazla anlatmama gerek yok MHP’de ve Bodrum ilçe teşkilatında uzun zamandır görev yapan bir kardeşinizim. Bu bayrağı da onuru ve gururu ile sallayan bir arkadaşınızım. Bu güne kadar emeği geçen bütün arkadaşlarımıza başkanlardan, meclis üyelerimize, pati üyelerimize, genç kardeşlerimize, kim taş üzerine taş koydu ise hepsine sonsuz teşekkür ederim. Bundan sonraki amacımız, birlik ve beraberlik içinde partimizi tekrar daha iyi konumlara getirmektir. Bütün arkadaşlarımız bizim kardeşlerimizdir. Hiç kimseye bir husumetimiz yoktur.”

GENEL MERKEZE VE BAHÇELİYE TAM BAĞLIYIZ…
MHP İlçe Başkanlığı görevine atanan Sancar konuşmasının sonunda özellikle tane tane konuşarak “Şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli’ye ve Genel Merkeze tam bağlı arkadaşlardır. Partimizin verdiği tüm emirlere ve direktiflere göre yöneteceğimizi de buradan herkese duyuruyorum.” vurgusunu yaptı.

İL BAŞKAN I KORKMAZ; İSTİFALAR HENÜZ BİZE TEBLİĞ EDİLMEDİ…
Gazetecilerin Muğla İl Başkanı Korkmaz’a, Bodrum Belediyesinin 9 MHP’li Meclis Üyesinin istifa ettikleri açıklaması ile ilgili nasıl bir değerlendirme yapacağı şeklindeki sorusuna şu yanıtı verdi; “Bana henüz tebliğ gelmedi daha. Tebliğ gelmeden ben bir şey söylemem. Eğer doğru ise ve tebliğ gelirse, sonrasında bizde burada bir basın açıklaması yaparız.”

MEHMET TOSUN’A TEŞEKKÜR…
Başkan Korkmaz MHP’de hiçbir zaman kırgınlık olmadığını ve diğer partilere benzemediklerini de sözlerine ekledi. Korkmaz konuşmasının sonunda şu ifadeleri kullandı; “Ben 94’den bu yana il teşkilatında çalışmaktayım. O günden beri tanıdığım ve ondan önceki teşkilatlarda çalışan arkadaşlarıma, en son Mehmet Tosun kardeşimize ve yönetim kurulu üyelerine, belediye meclis üyelerine, belediye başkanlığı yapmış dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hepsini de çok seviyorum. Arkadaşımızdır, her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağımızı tahmin ediyorum.”

Yetki Belgesi ve Görevlendirmenin yapılmasının ardından, MHP Bodrum İlçe Başkanlığına atanan Cengizhan Sancar ve Yönetim Kurulu toplu bir fotoğraf vermelerinin ardından partililerin tebriklerini kabul ettiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu