GündemHayatManşet

BODRUM’DA DEMOKRASİ NÖBETİ SÜRÜYOR

bodrum-demokrasi nöbetiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın çağrısıyla 15 Temmuz gecesinden bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar, demokrasi nöbetini sürdürüyor. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan vatandaşları Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’da yalnız bırakmıyor.

Fetullahçı Terör Örgütünün darbe girişimi tüm yurt genelinde olduğu gibi Bodrum’da da prostesto edilmeye devam ediyor. Bodrum’da İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan vatandaşları Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve eşi Sevilay Gödekmerdan’da yalnız bırakmıyor. Kaymakam Dr. Gödekmerdan dün akşam da vatandaşlarla bir araya gelerek demokrasi nöbetine ortak oldu.

Meydanı akşam saatlerinden itibaren dolduran vatandaşlara her gün çeşitli kurumlar da destek olmak için çeşitli ikramlar hazırlıyorlar. Dün akşam da Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan pilav vatandaşlara dağıtıldı. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Milli Eğitim Müdürü ve Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, dağıtılan ikramların ardından vatandaşlarla sohbet ettiler.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan yaptığı açıklamada; “Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Bodrum’da da demokrasi nöbetlerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başkomutanımızın ikinci bir emrine kadar meydanları boş bırakmayacağız. Demokrasi bizim yönetim şeklimizdir ve bu o hainler asla değiştiremeyecek, demokrasimize darbe vuramayacaklar. Ben vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu gün burada hep birlikte ülke olarak bir tarih yazılıyor. Devletimize karşı yapılan bu hain saldırıları hep birlikte omuz omuza vererek püskürtmeyi başardık. Başkomutanımıza, Cumhurbaşkanımıza, Devletimize, Bayrağımıza yapılan bu hain saldırıyı kınıyorum” dedi.

Demokrasi Nöbetine Ayna Gurubu Solisti Erhan Güleryüz’de katılarak vatandaşlarla birlikte Fetö terör örgütüne karşı protestolarda bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu