GündemManşetSpor

SPORCULARIMIZ KİCK BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDULAR

Bodrum-kicks bolsçularıSakarya’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılan Bodrumlu sporcular başarılarla dönüyor.

Kick boks Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonasında Bodrumlu sporcular çok büyük bir başarıya imza atarak bir Türkiye Şampiyonluğu ve dört Türkiye üçüncülüğü kazandılar.

Katılımın oldukça yoğun olduğu Sakarya’daki şampiyonada, Umut Altıntaş Türkiye şampiyonu olurken, Enis Altıntaş, İlayda Çakmak, Edanur Tiryaki ve Berfin Karakurt Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarı elde ettiler.

Kick Boks Türkiye şampiyonu olan Umut Altıntaş çok mutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Birçok sporcunun hayalini kurduğu başarıya imza attım. Hem kick boksta hem de karatede Türkiye şampiyonluğu elde ettim. Bu başarıları kazanmamı sağlayan bizleri yetiştiren antrenörümüz Fatih Uzunlulu’ya teşekkür ediyorum.”

Sporcuların antrenörü Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu bu güne kadar karate branşında on üç milli sporcu yetiştirdiklerine dikkat çekerek şöyle konuştu:

“Bunların arasında iki dünya şampiyonu bulunuyor. Bu yıl ilk defa katıldığımız Kick boks branşında bir Türkiye Şampiyonluğu ve dört Türkiye üçüncülüğü kazandık. Artık antrenmanlarımızı hem karate hem de kick boks branşlarında devam edeceğiz. Bundan sonraki hedefimiz Kick boks branşında da bu güne kadar karate branşında yetiştirdiğimiz dünya çapında sporcular gibi sporcular yetiştirerek milli takıma birçok sporcu kazandırmak olacak.”

Uzunlulu, desteklerinden dolayı Kaymakam Dr.Mehmet Gödekmerdan’a ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu