GündemKültür SanatManşet

GİTARİSTLER FESTİVALDE SAHNE ALDI

HABER Kumda Gitar sanatçılar taşocağında_413.Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamındaki Kumda Gitar Konserleri serisinde gitaristler sahne aldı.

Geçtiğimiz akşam “Kumda Gitar Final Konserinde”, festivalin ana sahnesi Koyunbaba Antik Taş Ocağında konser verdi. Bridgestone ana sponsorluğunda düzenlenen Kumda Gitar serisinde sahneye çıkan Güney Afrikalı Derek Girepper, Ayşegül Koca, Cenk Erdoğan ve Polonyalı Marek Pasieczny’nin sahne performansı, izleyiciden alkış aldı.

Bridgestone ana sponsorluğuyla bu yıl ilk defa düzenlenen Kumda Gitar Konserleri, Bodrumlu gitar meraklılarını bir araya getirdi. Güney Afrikalı Derek Girpper’la başlayan Kumda Gitar konserleri serisinde, Ayşegül Koca, Cenk Erdoğan, Polonyalı gitarist Marek Pasieczny ve Erkan Oğur birer konser vermişti. 5 konserlik seride yer alan gitaristler bir de kapanış konseri düzenleyerek, festivalin ana sahnesinde daha geniş bir izleyici kitlesine hitap etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu