GündemManşetSiyaset

MHP İLÇE YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI !…

bodrum mhp ilçe teşkilatıMilliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve ilçe yönetim kurulu görevden alındı.

MHP Genel Merkezinden bugün gelen bir faksla ilçe yönetiminin fesih edildiğini öğrendiklerini belirten Mehmet Tosun konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yapacak bir şey yok. Hayırlı uğurlu olsun. Biz 19 Haziran’daki hukuk sürecine dahil olarak tepki gösterirken, bunu zaten göze almıştık. Bir beklenti içerisindeydik. Bu anlamda ülkemizin şu içinden geçtiği kritik süreçte de partimizin görevden almalarla uğraşmasını da doğru bulmuyoruz. Etik bulmadığımızı da söylüyoruz.  Yapacak bir şey yok, takdir genel merkezin. Biz sonuçta Türk milliyetçisiyiz, ülkücüyüz ve bodrum ekibimizle birlikte mücadelemize devam edeceğiz.”

Genel Merkezin “Yargıtay’dan çıkacak karara saygılıyız” açıklamasından sonra 19 Haziran’daki tüzük kurultayına katılma kararı aldıklarını hatırlatan Tosun sözlerine şöyle devam etti:

“Hukukun üstünlüğüne inanıyoruz.  Yargıtay’ın kararı önemlidir. Kurultaya katıldık.  Şu anda yürütmeyi durdurma kararı var zaten. Gelinen süreçte kongre durumu da ülkenin gündeminden kalkmış durumda.”

Partiden istifa etmeyi düşünmediği dile getiren Mehmet Tosun yönetim kurulu ile toplantı yaptıktan sonra gelişmeleri Bodrum kamuoyu ile paylaşacaklarını da sözlerine ekledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu