AsayişGündemManşet

YURT DIŞINA KAÇTIĞI SANILIYORDU…

Nazlı ılıcak-bodrumFethullahçı Silahlı Terör Örgütünün medya yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan gazeteci Nazlı Ilıcak’ın Bodrum’dan ayrıldığı tespit edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında yakalama kararı bulunan ve yakalanması için gün içerisinde ilçedeki çeşitli adreslerde aranan gazeteci Nazlı Ilıcak’ın bugün akşam saatlerinde Bodrum’dan çıkış yaptığı tespit edildi.

Yetkililerden edinilen bilgilere göre; yakalanmamak için farklı araçlarla Bodrum’dan çıkış yaptığı tespit edilen Ilıcak’ın Milas istikametinden Ankara’ya doğru seyir ettiği bilgisine ulaşıldı. Yol güzergahındaki güvenlik güçlerinin uyarıldığı ve Ilıcak’ın yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Öte yandan, Bodrum İlce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri ile Jandarma birimlerince Nazlı Ilıcak’ın Güvercinlik Mahallesindeki evinde yapılan arama tamamlandı.  Yapılan aramada şüpheli Nazlı Ilıcak’ın yatak odasından 1 adet not defteri,  şoförünün müştemilatında ise 6 Adet FETÖ ele başı Fethullah Gülen’in yazarlığını yaptığı çeşitli kitaplar ele geçirildi. El konulan malzemeler Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu