GündemKültür SanatManşet

ERKAN OĞUR GÜMÜŞLÜK’TE SAHNE ALDI

Erkan Oğur-Bodrum-Gümüşlük13.Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında düzenlenen Kumda Gitar Konserlerine, perdesiz gitarın iki üstadı; Erkan Oğur ve Cenk Erdoğan konuk oldu.

Gümüşlük sahilinde her akşam günbatımında başlayan ve birbirinden değerli gitaristleri kumların üstündeki sahnede izleyici ile buluşturan konserler serisinde performans sergileyen Erkan Oğur ve Cenk Erdoğan, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

İkilinin, kendi özgün eserlerinden, Anadolu’nun anonim türkülerine kadar geniş bir repertuarla çıktıkları Kumda Gitar sahnesinde sergiledikleri jam session ise izleyici için nadir rastlanacak bir fırsat niteliğindeydi.

Çok sayıda müzikseverin yer aldığı konserde iki saat sahnede kalan Oğur ve Erdoğan ikilisi, perdesiz gitar, klasik gitar ve cura ile izleyenlere tam bir müzik ziyafeti yaşattı. Konser öncesinde izleyicilere, “Gümüşlük’te olmak farklı bir duygu; bizim için bir tür terapi burası” diyen Erkan Oğur, “burada evde çalar gibi çalacağız, isteyen bize katılabilir” şeklinde konuştu. Konser sonrasında ayakta alkışlanan müzisyenler, izleyicinin yoğun isteği ile bir de bis gerçekleştirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu