GündemHayatManşet

İLLÜSTRATÖR RESSAMA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

bodrum-mine burakEserlerinde sadece Bodrum evlerini ve Bodrum’u anlatan illüstratör ressam Mine Burak, yeni yaşını dostlarıyla birlikte kutladı.

Eserlerini Bodrum’un özgün mimarisini temel alan masallar üzerine kurgulayan kimi zaman tuvale, kimi zamansa ağaç gövdelerine çizdiği resimlerle Bodrum mavisine hayat veren Mine Burak’ın 55’inci doğum günü, Bodrum’un tanınmış simalarından Nihal İmbat’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Yakın dostlarının katıldığı doğum günü partisinde Mandala eğitimleri ve Mandala üzerine yaptığı çalışmalarla tanınan Gülben Gönülden’i de konuk eden Mine Burak, konuklarıyla Mandala sanatı ve Mandala felsefesi hakkında uzun uzun sohbet etme imkanı buldu.

Burak, yeni yaşında yeni projelerinin de müjdesini verdi. Burak, yaz sezonunda Bodrum’un pek çok farklı mekanında, yine Bodrum’u ve kültürel kimliğini yansıtan eserlerini sergilemeye devam edeceğini belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu