GündemManşetSiyaset

MHP’DE BAYRAMLAŞMA

Mhp-BodrumMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramının birinci günü, bayramlaşma töreni düzenlendi.

MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine geçmiş dönem MHP Bodrum İlçe Başkanı ve aynı zamanda 2015 genel seçimlerinde Bodrum’dan 2. Sıra milletvekili adayı Asım Başaran, MHP Bodrum Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, geçmiş dönem ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

MHP Bodrum İlçe Teşkilatında düzenledikleri bayramlaşma törenine katılan herkese teşekkür eden MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi;

“MHP Bodrum İlçe Teşkilatı olarak bir aylık Ramazan ayının akabinde Ramazan Bayramını beraberlik ve birlik içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün de bayramın birinci günü partimizde Belediye Meclis Üyelerimizle, yönetim kurulu üyelerimizle ve vatandaşlarımızla bayramlaşıyoruz. Sabah Bayram namazı sonrası ise yaşlılarımız ziyaret ettik, aile büyüklerimizi ziyaret ettik. Ben Bodrum Yarımadası’nda yaşayan vatandaşlarımızın ve Türk İslam Âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Bodrum Yarımadamıza tatil amacıyla gelen oldukça çok vatandaşımız var ve onların da bayramını kutluyorum. İnşallah kazasız, belasız, sağlık ve mutluluk içerisinde bir bayram tatili geçiririz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu