GündemHayatManşet

TÜRKUYUSU SAHUR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Baskan Kocadon sahurda vatandaslarla bulustu (11)Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Kadir gecesi dolayısıyla Bodrum Belediyesi tarafından Türkkuyusu Mahallesi’nde her yıl düzenlenen sahur yemeğine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Türkkuyusu Cami yanındaki meydanda verilen sahur yemeğine; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Türkkuyusu Mahalle Muhtarı Bahattin Aşkın, B.B.Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan dua ile başlayan sahurda vatandaşlar, Başkan Kocadon’a, belediyenin her Kadir gecesi düzenlenerek geleneksel hale getirdiği sahur yemeği için teşekkür etti.

İslam Âleminin Kadir Gecesini kutlayan Mehmet Kocadon ise şöyle konuştu:

“Birlik ve beraberlik içinde bu yıl da, Ramazan ayının ve Kadir gecesinin güzelliklerini yaşadık. Sahur yemeğimize katılan vatandaşlarımızın ve tüm Müslüman aleminin Kadir gecelerinin mübarek olmasını dilerim.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu