GündemManşet

LİMANDA İŞTEN ÇIKARMALAR

bodrum_liman (2)Bodrum Liman İşletmesinin Büyükşehire geçmesinin ardından eski liman personeli işsiz kaldı.

Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasının ardından, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi arasında yaşanan en büyük sorunlardan biri olan Bodrum Liman İşletmesi geçtiğimiz ay Muğla Büyükşehir Belediyesine geçmişti.

Edinilen bilgiye göre, Bodrum Belediyesi Gıda AŞ.’de sigortalı olan 15 personelin işlerine 31 Mayıs tarihi ile son verildiği, ancak personellerin bunu yaklaşık 15-20 gün sonra öğrendiği iddia edildi. Şu an da işsiz kalan ve çoğunluğu Bodrumlu olan personele önümüzde ki günlerde iş sözü verildiğinden dolayı işsiz kalan personelin herhangi bir açıklamada yapamadıkları öğrenilirken, Muğla Büyükşehir Belediyesinin de Bodrum Limanında tamamen kendi personelinden oluşan bir ekip kurduğu öğrenildi.

LİMANA DEV TABELA ve KAMERALAR KONULDU

Öte yandan Bodrum Limanının gümrük kapısının bulunduğu alana üzerinde ‘Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Liman İşletmesi’ yazılı bir tabela asılırken, aynı tabelanın farklı boyutlarda limanın bazı noktalarına da asıldığı dikkatlerden kaçmadı. Limanın büyükşehire geçmesinin ardından bazı noktalara da konulan ve geceleri mavi ışık saçan güvenlik kameraları da dikkatlerden kaçmadı.

SEZON YAVAŞ AMA YİNEDE SIKINTILAR YAŞANIYOR

Öte yandan ismini vermek istemeyen bazı tekne sahipleri ise, sezonun kötü gittiği günlerde Bodrum Limanını yıllardır tanıyarak bilen personelin gönderilerek yerlerine yeni personelin getirilmesinin yanlış olduğunu belirtirken, yeni personelin en azından yazın ortasında değil, kışın eğitilerek göreve getirilmeleri konusunda görüş bildirdiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu