GündemKültür SanatManşet

BURSALI SERAMİK SANATÇILARI BODRUM’DA SERGİ AÇIYOR

sergiBodrum’da önceki yıllarda 4 sergi açan NKseramik sanatçıları, 5. sergilerini Grand Yazıcı Otel’de açacak.

Bursalı iki seramik sanatçıcı Neslihan Kamadan ve Pınar Kipri 1998 yılında bu yana seramik sanatı ile uğraşırken, toplamda 35 sergi açtılar.

Neslihan Kamadan Bodrum’da açacakları 5. Sergi öncesi ise şunları söyledi;

“NKseramik 1998 yılında Bursa’da faaliyetine başlamış seramik atölyesidir. 9 Yıllık serüvende 35 tane kişisel ve karma sergi gerçekleştirmiş olmaktan mutluluk  duyuyoruz. Sergilerimizin arasında Bodrum’da açmış olduklarımız bizim için özellikle önem taşımaktadır. Bodrum’un sihirli ambiyansı biz sanatçıları hep motive etmiştir. Çok yakın zamanda kaybettiğmiz değerli dostum Dilek Cebeci öncülüğünde Bodrum’da Defne Sanat Galerisi dahil Tersane içerisinde 4 sergi yaptık. 5. Sergimizi Grand Yazıcı Otel’de yaparak bir ilki gerçekleştirmenin  heyecanını yaşıyoruz. Bizler Bursa’dan gelen seramik sanatçıları olarak Bodrumlu sanatseverlerle buluşmaktan son derece mutlu olduk. Sergimiz 28 Haziran Salı saat 19.00’da Grand Yazıcı Otelde kokteyllle açılacak. Yaklaşık 1 ay kadar izlenimde kalacak. Şimdiden çok değerli Grand Yazıcı ailesine ve Bodrumlu izleyicilere teşekkürü borç bilir, harika insan, dost, Bodrum’u bizler için özel yapan Dilek Cebeci’yi saygı, sevgi ve derin özlemle anıyorum”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu