GündemManşet

CHE’NDEN MEHMET KOCADON’A ZİYARET

cumhuriyet halk evinden mehmet kocadona ziyaret (1)Bodrum’un Gümbet Mahallesi’nde faaliyet gösteren Cumhuriyet Halk Evi Bodrum Şubesi yönetimi, gönüllü öğretmenleri ve kursiyer öğrencileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bodrum Belediye Başkanı  Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Evi Bodrum Şubesi Kurucu Başkanı Mehmet Ömer Girgin, Cumhuriyet Halk Evi Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Zehra Akalın ve Naciye Tanrıkulu ile şubede eğitim gören öğrenciler, Başkan Kocadon’a takdim ettikleri teşekkür belgesi ve çiçek ile teşekkür etti. Kurum, verdikleri destekler için gönüllü öğretmenlere de, ziyaret sırasında, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon aracılığıyla teşekkür belgelerini takdim etti.

İki yıldır 22 eğitim gönüllüsü tarafından 85 kursiyer çocuğa destek olan Cumhuriyet  Halk Evi Bodrum Şubesi, ihtiyacı olan ailelerin çocuklarına gönüllü öğretmenler tarafından derslerinde yardımcı oluyor.

Kurum yetkililerine, gönüllü öğretmen ve öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Mehmet Kocadon, “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Biz yöneticilerin en büyük görevi; onların en iyi koşullarda eğitim görmelerini sağlamak, sağlıklı bireyler olma yolunda geleceğe ışık tutarak tüm çocuklarımızın, gençlerimizin önünü açmaktır. Bu nedenle her zaman olduğu gibi, eğitimle ilgili her konuda, elimden gelen desteği vermeye hem Mehmet Kocadon hem Bodrum Belediye Başkanı olarak devam edeceğim.” dedi.

Sohbet sırasında Başkan Kocadon ayrıca ziyaretçiler arasında yaşı en küçük olan 2. sınıf öğrencisi Deniz Demir’i makam koltuğuna oturtarak, kendisi de diğer öğrencilerin arasına geçti. Başkan Kocadon, sohbetini öğrencilerle birlikte sürdürdü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu