GündemManşetSpor

RÜZGÂRIN KIZI LENA YİNE ŞAMPİYON

ruzgarin_kizi_lena (2)Bodrumlu sörfçü Lena Aylin Erdil, Hırvatistan’daki IFCA Slalom Dünya Şampiyonasında birinciliği elde etti.

Bodrum’a dönen şampiyon Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Rüzgârın Kızı olarak anılan ve başarılarıyla dünyada adını duyuran Lena, bu yıl yapılan yarışlardaki zorlu mücadeleye rağmen zirveyi kimseye bırakmayarak şampiyon oldu. Bodrum’un gururu Erdil, Başkan Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Ziyarete Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ve Genel Sekreter Hüseyin Gözütok da katılarak, Lena Aylin Erdil’e desteklerini bir kez daha göstermiş oldu.

Hırvatistan’ın Brac Adası’nda gerçekleşen ve iki gün süren etkinlikte ilk gün elde ettiği avantajı final gününde de koruyan Erdil yarış hakkında şunları söyledi:

“İlk gün harika bir rüzgâr yakaladık ve kendimi gerçekten çok hızlı hissediyordum. Ancak maalesef iki yarış sonra ayağımdan sakatlandım. Yine de o sakatlığı düşünmeden yarışa odaklandım ve en iyisini yapmaya çalıştım. Son iki yarışta ekipmanımın üzerinde kendimi kondisyon olarak iyi hissediyordum ve iki finalimi de kazandım, bu bana etkinliği kazanmam adına büyük avantaj sağladı..”

Bodrumlu milli sporcu ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor sporcusu olan “Rüzgârın Kızı” Lena Erdil, Türkiye Yelken Federasyonu tarihinde Windsurf te kazanılan en büyük başarıya imza atarak da adını dünyaya altın harflerle yazdırmış oldu.

Başkan Mehmet Kocadon, Lena Aylin Erdil’in başarılarından her zaman gurur duyduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

“Lena, dünyanın birçok yerinde yarışlara katıldı. Büyük bir başarıya imza atarak da Bodrum’un sporda ne kadar önde olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu. Hem milli sporcumuz olarak hem de Bodrumsporun bir üyesi olarak büyük bir azimle yakalamış olduğu dünya birinciliğinden dolayı Lena’yı tebrik ediyorum. Bu başarılarının sürekliliğine de inanıyorum. Ayrıca milli sporcumuz, Bodrum’un tanıtımına da büyük katkı sağlamaya devam ediyor. Her zaman büyük başarılara imza atıyor ve Bodrum’un gururu olarak adını duyuruyor.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu