AsayişGündemManşet

GÜMBET KARIŞTI…

gümbet kavgaGümbet Mahallesi Ayaz Caddesi (Barlar Sokağı) üzerinde faaliyet gösteren iki işletmenin sahipleri birbirine girdi.

Akraba oldukları ve geçtimişte aralarında husumet olduğu ileri sürülen karşılıklı iki dükkanın işletmecileri ve çalışanları arasında iddiaya göre müşteri çağırma yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle iki grup birbirine girdi.

Sopaların da kullanıldığı kavgada iki gruptan kafalarına ve vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları darbelerle yaralananlar oldu. Olayı ihbar alan çok sayıda polis ekibi olay yerine intikal etti. Polisin müdahalesiyle ayrılan iki grup daha sonra sözlü tartışmaya girdi. Gruplar arasında kavga zaman zaman yeniden hararetlendi.  Polis ekiplerinin biber gazı ve havaya ateş açarak kavgayı ayırdığı öğrenildi.

Uzun süre polise güçlük çıkaran iki gruptan 6 kişi gözaltına alındı. Kavgada yaralananlar ise bölgeye ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay nedeniyle caddede trafiğe bir süre kapalı kaldı. Bölgede bulunan yerli ve yabancı turistleri ise kavgayı şaşkınlık içerisinde izledi.

Geçen yılda aralarında tartışma yaşandığı ve husumet bulunduğu öğrenilen iki grubun kavgasına şahit olan diğer esnaflar ise turizm sezonunun kötü geçmesi nedeniyle iş yapamayan esnafların çok gergin ve stresli olduğunu söylediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu