AsayişGündemManşet

AKYARLAR’DAKİ YANGIN GENİŞLİYOR

akyarlar-yangınAkyarlar Mahallesi dağlık alanında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı.

Rüzgarın etkisiyle hızla ilerleyen yangın bir süre sonra Akyarlar ve Karaincir bölgelerindeki yerleşim alanlarını tehdit etmeye başladı. Bodrum Orman İşletme Şefliği, Bodrum İtfaiye Grup Amirliği, AKUT ile Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneğine bağlı çok sayıda ekip yangına müdahale ediyor.

Yaklaşık 9 saattir devam eden yangın yerleşim yerlerine ulaşınca söndürme ekipleri bu bölgelerde müdahalelerini yoğunlaştırdı. Yangı o kadar etkili oldu ki bir sitenin bahçesindeki depo olarak kullanılan bina alevlere teslim oldu.

Söndürme ekipleri le birlikte vatandaşlarda kova ve bahçe hortumlarıyla alevlerle savaştı. Saatlerce süren mücadelede Akyarlar Mahallesi kül ve duman altında kaldı. Dağlık alanda Bağla ve Turgutreis istikametinde ilerleyen yangını söndürme mücadelesi hala sürüyor.

Şuana kadar yaklaşık 120 hektarlık bir alanın kül olduğu yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu