EğitimGündemHayatMagazinManşet

GANİ MÜJDE’DEN OKUL YARARINA SÖYLEŞİ

Bodrum-Gani-Müjde-Ömer KaracalarBir okul yararına yapılan söyleşide Gani Müjde geceye damgasını vurdu.

Skal International Bodrum’un düzenlediği ve tüm geliri Kıyıkışlacık İlkokulu’na bağışlanacak olan Gani Müjde söyleşisi Bodrum Azka otel’de gerçekleştirildi.

Fuaye salonunda yapılan Kokteylin ardından, yemek salonun geçen Skal’lar ve dostları burada Gani Müjde’nin söyleşisini dinlediler. Kıyıkışlacık İlkokulu’nun restore edilmesine katkıda bulunulması için geceyi düzenlediklerini belirten Skal Bodrum Başkanı Ömer Karacalar gecede yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Burada bir yardım toplantısını organize ettik ve Kıyıkışlacık’a mevcut olan binanın yanına yeni bir okul yapılıyor ve bu yeni okul binasına da bizlerde bir katkıda bulunalım dedik. Gani Müjde de böylesi bir hayırlı iş için toplantıda benimde katkım olsun diyerek bu geceye gönüllü olarak katıldı. 100 liradan satılan davetiyelerde gecenin gelirinin tamamı okul yapımı için gönderilecek.”

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı,  kokteyl ve akşam yemeğinin ardından gerçekleşen söyleşide yazar, yönetmen, senarist,  karikatürist, ve sunucu Gani Müjde  sahne aldı. Kendi hayatından söz ederek konuşmasına başlayan Müjde “ Yugoslavya’dan göç eden 4 çocuklu bir ailenin İstanbul’da doğan tek çocuğuyum.  Sülalemin de büyük bir kısmı Kosova Prizren’de yaşıyor.  Fener’de büyüdüm. Patrikhanenin bahçesinde oynadım. Komşularımız vardı. Rumlar vardı, Ermeni teyzeler vardı birde Varto depreminden dolayı getirilip Balata ve Fener’e yerleştirilen Kürt aileler vardı. O yüzden ben dinleri ve dilleri bu kadar abartmanın veya bu kadar ayrıcalıklı hissetmenin ne demek olduğunu hiçbir zaman öğrenemedim. Kendimi bir dünya vatandaşı olarak görüyorum. Dünyanın her yerinden yaşayabilirim. Peru’nun dağları da benim, Barselona’nın bağları da benim. Sonuçta bütün dünyanın vatandaşı olduğumu düşünüyorum.  Çünkü mavi bir gezegendeyiz. Belki denizciliği de bunun için çok seviyorum. Çünkü orada bir sınır yok” dedi.

Programın sonunda Karacalar, Gani Müjdeye plaket ve çiçek vererek teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu