GündemKültür SanatManşet

SANATIN VE SEVGİNİN DUVARLARA TAŞINMASI

gmüşlük-çevre-1Gümüşlük Çevre Sanat Derneği çevre duyarlılığının artırılması için etkinliklerine devam ediyor.

Gümüşlük Kemal Durmaz İlk ve Ortaokuluyla ortaklaşa yapılan etkinlik de öğrencilere çevre bilinci kazandırma çalışmaları yapıldı.

Etkinlik kapsamında, “Hayalinizde ki Gümüşlük “ konulu kompozisyon yarışması yapıldı. İlk üçe girenlere törenle ödülleri verildi. Gümüşlük çevre sanat derneği başkanı Hakkı Zırh yaptığı açıklamada; Dernek olarak Gümüşlük de çalışmalara devam ettiklerini, daha çok da gençlere çevre bilincinin kazandırılması için çalışmalar yaptıklarını bildirdi. Zırh, amaçlarının yaşana bilirlik sıralamasında daha üst sıralarda bir Gümüşlük istediklerini bunun için de tüm Gümüşlük de yaşayanların daha duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Gümüşlük Kemal Durmaz İ.Ö.O bahçesin de dernek yönetim kurul üyesi  Ressam Mine Arasan tarafından organize edilen  yapılan duvar boyama etkinliği öğrencilerin ilgisini çekti.

Okulun bahçesinde tüm öğrencilerin katılımıyla yapılan duvar resmi Gümüşlük de bir ilk oldu. Ressam Mine Arasan yaptığı açıklamada; “Duvar boyama etkinlikleri katılımcılarla beraber yapıldığından sahip çıkılması daha fazla olmaktadır, duyarlılık daha da artmaktadır. Bu duvar resimleriyle insanlarımıza mesaj vermeye devam edeceğiz. Gelecek dönemde mahallemizin birçok sokağını boyayarak renklendirmek ve bu yolla insanlarımıza çevre mesajları vermek istiyoruz.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu