EğitimGündemManşetSpor

VANLI FUTBOLCU KIZLAR BODRUM’DA

van mor menekseler yildizlar kiz futbol takimi (6)Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un davetiyle Bodrum’a gelen Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler Yıldızlar Kız Futbol Takımı oyuncuları ve yöneticileri Başkan Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler Yıldızlar Kız Futbol Takımı öğrencilerine Okul Müdür Yardımcıları Adem Gürbüz ile Rıza Rızaoğulları, okulun beden eğitimi öğretmeni ve takım antrenörü Ali İhsan Özmen ile İngilizce öğretmeni Gizem Cansel Özgür eşlik etti.

Van’dan Bodrum’a gelen başarılı kız futbolcular, Bodrum’a ve Ege Bölgesine ilk kez geldiklerini ve hep bir gün Bodrum’u görme hayalini kurduklarını ifade ederek; hayallerini gerçeğe dönüştüren Başkan Mehmet Kocadon’a, sağladığı bu imkan ve misafirperverliği için teşekkür etti. Öğrencilerden biri, “Burada tarihi yerleri gezdik, Bodrum’u hep görmek istemişizdir zaten. Sayenizde o da oldu. Size çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başkan Mehmet Kocadon’un, Van ziyaretinde kendisiyle iletişim kuran Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve takım antrenörü Ali İhsan Özmen, ziyarette öğrenciler adına Başkan Mehmet Kocadon’a teşekkür ederek, “Gerçekten organizasyon, başından sonuna kadar mükemmel. Çocuklarımız bırakın denizi görmeyi, neredeyse çoğu ilk kez il dışına çıkıyorlar. Bodrum gezisi onlar için müthiş bir deneyim oldu; hem kültürel anlamda hem sportif anlamda. Tekrar teşekkür ediyorum size çünkü gerçekten inanılmaz bir deneyim oldu öğrencilerimiz için.” diye konuştu.

Müdür yardımcıları da Başkan Kocadon’a okul ve öğrenciler adına teşekkür etti.

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerinin eşlik ettiği Vanlı kız futbolcular, Bodrum’da hem kamp yaparak antrenmanlarına devam ediyor hem de tatilin, denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu