GündemManşetSiyaset

Şampiyon Öznesil’den ziyare

sampiyon_oznesilden_ziyaret (2)Londra’daki O2 Arena’da “WBFF Muscle Model”de birinci olan milli sporcu Ersen Öznesil, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen “WBFF Muscle Model” yarışmasında şampiyonluk elde eden Ersen Öznesil, verdiği desteklerden dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür ederek, “Bu zaferi Başkanımızla paylaşmaktan son derece mutluluk duyuyorum” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise “Avrupa’dan ve Dünya’dan getirdiği derecelerle Bodrum’un ve ülkemizin gururu olan Ersen kardeşimizi tebrik ediyorum. Londra’da da bizi en güzel şekilde temsil ederek, giderken söz verdiği gibi Bodrum’a bir şampiyonluk daha getirdi. Biz, bu büyük organizasyonları Bodrum’da da görmek ve ev sahipliği yapabilmek için Bodrum Belediyesi olarak çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Şampiyonlar Şampiyonu ve Avrupa üçüncüsü olan 34 yaşındaki milli sporcu 29 Mayıs 2016 tarihinde Londra kentinde World Beauty Fitness & Fashion tarafından düzenlenen  “Muscle Model” yarışmasında şampiyon oldu. Milli sporcu, kazandığı şampiyonluk sonucunda elde ettiği Pro Card ile dünya çapındaki yarışmalara katılmaya da hak kazandı. Ersen Öznesil, bu yarışmaya katılan ilk Türk sporcu olması yönünden de önem taşıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu