GündemHayatMagazinManşet

MEYDANDA EVLENME TEKLİFİ

Bodrum-evlenme teklifiÖzel bir şirkette satış yöneticisi olarak çalışan Vural Erol, heykeltıraş kız arkadaşı Ebru Zeynep Çalışkan için sürpriz evlilik teklifi hazırladı.

Arkadaş grubuyla bir kafede toplanan Erol, günlerdir hazırladığı planını uygulamaya koydu. Heyecanlı damat adayı Erol, yemeğe davet ettiği kız arkadaşına, otopark çıkışından itibaren önceden belirlediği farklı kişilerden buketlerle çiçekler verdirtti.

50 metre içerisinde hiç tanımadığı 8 farklı kişi kişiden çiçek buketi alan genç kız, bir süre şaşkınlık yaşadı. Daha sonra Belediye Meydanına ulaştığında erkek arkadaşını gören Çalışkan, yaşadığı şaşkınlığı uzun süre daha üzerinden atamadı.

Heykeltıraş gelin adayı Çalışkan, erkek arkadaşının diz çökerek yaptığı evlilik teklifini kabul etti. Yapılan sürprizi, çevreden geçen yerli ve yabancı turistler de ilgiyle izledi.

Teklifin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zeynep Çalışkan, farklı kişilerden çiçek almanın kendisini korkuttuğunu ve şaşırttığını belirterek şunları söyledi:

“Böyle bir şeyi hiç beklemiyordum. Çok güzel bir sürpriz oldu. Çok mutluyum” dedi.

Lise yıllarından bu yana tanıdığı ve hayatını birleştirmek istediği kız arkadaşına güzel bir sürpriz hazırlayan Vural Erol ise “Planı hazırlamak için iki hafta çalıştım, çok uğraştık. Zeynep’in ve benim arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onların yardımlarıyla oldu. Çok heyecanlıyım.” diye konuştu.

Genç çift arkadaşlarının tebriklerini kabul ettikten sonra hep birlikte yemeğe gitti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu