GündemManşetSiyaset

HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Bodrum Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısıKonacık Mahallesinde bulunan Herodot Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Bodrum Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısında 5 gündem maddesi görüşüldü.

Meclis toplantısını CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP Bodrum İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun ve AK Parti Başkan Yardımcısı Yener Çelik de yakından takip etti.

CHP ve MHP gruplarının önergeleriyle başlayan meclis toplantısında önergeler oylamaya sunuldu. CHP’li meclis üyeleri tarafından verilen, yıkılan ve yeşil alana dönüştürülen Tepecik Kafenin bulunduğu alana Türkan Saylan’ın adını verilmesi talep edildi. Önerge oy birliği ile kabul edildi.

Bodrum için hayati öneme sahip olan katı atık tesisi ile ilgili olarak MHP grubu tarafından verilen önergede ise Bodrum Belediyesince özellikle evsel katı atıkların kaynağında ayrıştırılması için “Atık Eylem Planı”  hazırlanması ve vatandaşın bu konuda bilinçlendirilmesine yönelik çalışmaların yapılması talep edildi.

Önergelerin kabulünün ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu