AsayişGündemManşet

EKMEK TEKNESİNİ SUYA BATIRDILAR

Bodrum-tekne batmasıBodrum’da bir günlük tur teknesinin sulara gömülmesi olayı ile ilgili sabotaj ihtimali üzerinde duruluyor.

Torba balıkçı barınağında demirli olarak bulunan 20 metre uzunluğundaki Vega Star isimli tur teknesinin batması olayı ile ilgili olarak tekne sahibinin şikayetçi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde barınakta demirli olan bahse konu teknenin battığını gören bir kişi hemen tekne sahibi Umut Çelik’e haber verdi. Yaklaşık 150 bin lira değerindeki tur teknesinin sezon öncesi sulara gömülmesinin şokunu yaşayan Çelik’in olayla ilgili olarak iki kişiden şüphelendiği öne ürerek Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu.

İddiaya göre, daha önceden tekne sahibi ile aralarında anlaşmazlık olduğu öğrenilen S.K. ve M.K. isimli şüpheliler kısa sürede polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan şüphelilerin suçlamayı kabul etmedikleri öğrenildi.

Yaklaşık 100 bin lira zararın meydana geldiği tespit edilen tur teknesinin bakıma alınacağı ve bu sezon çalışamayacağı bildirildi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu