GündemManşetSiyaset

AK PARTİLİ KADIN SİYASETÇİNİN BAŞARISI

Yelda-Erol-gökcan-AKPAK Parti Merkez Karar Yönetim ve Kurulu (MKYK) üyeliğine seçilen Özben Yelda Erol Gökcan yıllardır sürdürdüğü siyaset hayatında önemli bir başaıya imza attı.

Geçtiğimiz gün yapılan AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresinde aday gösterilen MKYK listesinde yer alan Özben Yelda Erol Gökcan Muğla’yı temsilen MKYK üyeliğine seçildi.

Önceki dönemlerde yapılan seçimlerde Muğla AK Parti Milletvekilliği için aday olan Gökcan, AK Parti’nin yeni döneminde önemli bir görev üstlenmiş oldu.

Özben Yelda Erol Gökcan, 2004 yılında AK Parti’den Muğla Belediyesi Meclis üyeliğine seçilmiş 2009-2011 yıllarında İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütmüştü. Evli ve bir çocuk annesi olan Gökcan MKYK üyeliğine seçildikten sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“AK Parti 2. Büyük Olağan Kongrede MKYK üyeliğine layık gören büyüklerime teşekkür ederim. Öncelikle Genel Merkez Kadın Kolları Başkanım Sayın Selva Çam’a müteşekkirim. Muğla’mı partimin en üst düzeyinde temsil etmenin gururunu yaşamaktayım. Yeni Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’la Kutlu Yürüyüşe Devam.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu