GündemManşetSpor

BODRUM YENİ ŞAMPİYONLARINI ARIYOR

bodrumspor_yelken_afisBodrum’da ‘Dünya ve Avrupa Şampiyonları Yetiştiriyoruz’ sloganıyla yelken yaz kursları başlıyor.

Dünya çapında başarılar elde eden B.B. Bodrumspor’un Yelken Şubesi, ‘Dünya ve Avrupa şampiyonları yetiştiriyoruz’ sloganıyla yaz dönemi optimist ve laser kursları başlatıyor.

Birinci dönem optimist ve laser kursu bu yıl 20 Haziranda İçmeler mevkiinde bulunan B.B. Bodrumspor Yelken Kulübü’nde başlayacak. Üçer haftalık dönemlerle yaz boyunca toplam 4 dönemde yapılacak kurslara katılan sporcuların başarılarına göre de, yeni sezon yelken takımı oluşturulacak. Yelken şubesinin 10. Yılı olması nedeniyle bu yılki başarı hedeflerini yüksek tutan B.B. Bodrumspor yelken antrenörleri de, kurslara katılabilecek öğrencilerin sayısının sınırlı olmasından dolayı kayıtların erkenden yapılması gerektiğini de sözlerine eklediler.

B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya’da yelken sporunun Bodrum için çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi;
“Kulüp sporcularımız Dünya çapında katıldıkları turnuvalardan büyük başarılarla dönüyor. 20 Haziranda başlayacak olan yelken kurslarımıza katılan sporcularla birlikte yeni Dünya ve Avrupa şampiyonları çıkaracağımıza inanıyorum. Bodrumlu ailelerimizin çocuklarını bu spora yönlendirmeleri faydalı olacaktır. Yeni Dünya ve Avrupa şampiyonları çıkartmak için, daha mücadeleci, özgüveni yüksek yeni nesillerin yetişmesi için, bütün çocuklarımızı disiplinin ön planda olduğu yelken sporunu yapmaya davet ediyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu