GündemManşetSpor

7.AYAKLA KIŞ TROFESİ TAMAMLANDI

baykCFM Soğutma ve Otomasyon ana sponsorluğunda ve Milta Bodrum Marina işbirliği ile Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından düzenlenen 2016 CFM – BAYK Kış Trofesi’nin 7. Ayak yarışlarıyla tamamlandı.

Kış Trofesinin son serisinin ilk gününde, şiddetli rüzgar nedeniyle hakem komitesi tarafından can ve mal emniyeti gerekçesiyle yarışlar yapılamadı. Pazar günü ise iki grup halinde yapılan yarışlara Türkiye’nin farklı bölgelerinde toplam 46 tekne katıldı.

Bodrum’dan start alan ilk grup Adaboğazı-Köçek Sığlığı arasındaki coğrafi parkurda yarıştı. İkinci grupta ise İçmeler  Mevkii ile Karaada Kuzey Feneri önlerinde hazırlanan parkurda gerçekleştirildi. Güneyli yönlerden esen rüzgarla yelkenlerini şişiren sporcular keyifli bir yarış geçirdi.

2016 CFM – BAYK Kış Trofesi’nin 7. Ayak yarışları sonunda dereceye girenlere akşam saatlerinde düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu