GündemHayatManşetSpor

MEDYA ÇALIŞANLARI BOWLİNG TURNUVASIYLA STERS ATTI

Bodrum-Medya bowling turnuvasıBodrum’da görev yapan medya çalışanları, bu yıl ilk kez düzenledikleri bowling turnuvasıyla yaz sezonuna merhaba dedi.

Oasis AVM’deki bowling salonunda bir araya gelen medya çalışanları, turnuvada kıyasıya mücadele etti.  Yaklaşık 20 gazetecinin katıldığı turnuvada renkli görüntüler ortaya çıktı. Üç tur halinde oynanan turnuvayı TRT Bodrum muhabiri Selçuk Şimşek ve eşi Tuba Şimşek kazandı. Turnuvada ikinciliği Bodrumhaberpostası.com internet sitesi sahibi Uğur ve Hülya Yurtsev çifti kazanırken, üçüncülüğü ise AA Bodrum muhabiri Ali Ballı ile eşi Fatoş Ballı elde etti.

Turnuvada mücadele eden gazeteciler bir sonraki gün ise Rixos Premium Hotel’in ev sahipliğinde akşam yemeğinde buluştu. Turnuvanın ödül töreni ise Rixos Ada’da gerçekleştirildi. İlk üç dereceye giren gazetecilere birer gün Rixos konaklamasının ödül olarak verildiği turnuvada yarışmacılara plaket ve ödülleri Rixos Genel Müdür Yardımcısı Murat Gökmen tarafından verildi. Tuba Ayhan ve Selda Öztürk’ün organizasyonu, Oasis AVM, Rixos Hotel ve Asya Matbaacılık’ın sponsorluğunda gerçekleştirilen turnuvaya katılan Bodrumlu gazeteciler iki gün süren etkinliklerde doyasıya eğlenirken, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı da Rixos Ada’da kutladı. Geceye, Milk & Sugar DJ grubunun performansı damga vururken, yerli ve yabancı konuklar geç saatlere kadar ellerinde Türk bayrakları ve balonlarla eğlendiler.

1. Medya Çalışanları Bowling Turnuvası ile ilgili bir değerlendirme yapan Gazeteci Zeki Özkeskin, Bodrum’da özellikle yaz sezonunda yoğun çalışan medya mensuplarının moral ve motivasyonu için güzel bir etkinlik olduğunu belirterek, “İlk kez böyle bir organizasyonda bir araya gelmekten mutluyuz. Bu tür etkinlikleri daha sık gerçekleştirerek aramızdaki birlik ve dayanışmayı pekiştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu