GündemKültür SanatManşet

7 ÜLKEDEN GELEN 30 GÖNÜLLÜ GENÇ BODRUM’DA TANITIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR!

Bodrum Dans Kulübü “Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi” tarafından yazılan ve Avrupa Birliği Bakanlığı Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen bir proje için Avrupa’nın 17 farklı ülkesinden gelen 30 gönüllü genç, Bodrum’da tanıtım çalışmalarında 30 günü geride bıraktı.

Avrupa’nın en büyük dans festivali olarak 24-29 Mayıs tarihleri arasında Bodrum’da gerçeklecek“17. Uluslararası Bodrum Dans Festivali” organizasyon ekibini oluşturan 30 gönüllü genç, geçtiğimiz süre içerisinde sosyal medya üzerinde dans severler için bir yarışma başlattılar. Yarışma, katılmak isteyenlerin kısa bir dans videosu çekip, en az üç arkadaşına meydan okuması ile başladı. Kısa sürede 17 ülkeye yayılan meydan okumalar şimdiden Avrupa’da büyük ilgi uyandırdı.

Ayrıca Bodrum Dans Kulübü “Gençlik ve Kültür Sanat Merkezinin” girişinde hazırlanan panoda fotoğraf çektirerek bunu Facebookta paylaşan ve festival fan sayfasını beğenmeye davet eden yerel halk için de çeşitli hediyeler hazırladılar.

Festival için koreografi çalışmalarını da sürdüren 30 gönüllü genç, geçtiğimiz süre içerisinde farklı dans stilleri üzerine bir çok eğitim aldılar ve festivalin son günü yapılacak gösteriler için muhteşem bir gösteri de hazırladılar.

Ayrıca Bodrum sokaklarında, Bodrum Kalesinde ve Bodrum’un görülmeye değer bir çok noktasında festival promosyon videoları da çeken 30 gönüllü gence, Bodrum’da ikamet eden Türk gönüllüler de eşlik ettiler.

Bodrum’u Avrupa’da tanıtmak için 30 gündür çalışmalar sürdüren Avrupa’lı gençler boş zamanlarında Bodrum’u keşfetmeye devam ediyorlar. Geçtiğimiz günlerde şehrin en eski camilerini ziyaret ettiler, din kültür ve sosyal değer üzerine bir söyleşiye katıldılar ve Bodrum Kalesinde düzenlenen güzellik yarışmasını izlediler.
Bodrum Dans Kulübü başkanı Fatih Özvezneci, Uluslararası Bodrum Dans Festivali’ne son beş yıldır Avrupa Birliği Bakanlığı’nın desteğini aldıklarını ve her yıl Avrupa’nın bir çok ülkesinden gelen bu gönüllüleri özenle seçtiklerini bildirdi.
Seçilen bu gönüllülerin sosyal medya yönetimi, halkla ilişkiler, kısa film çekimi ve tanıtım faaliyetlerinde tecrübeli kişilerden seçtiklerini, bu sayede festivalin dünyanın tüm ülkelerinde yayınlanmasını ve Bodrum tanıtımını başarıyla gerçekleştirdiklerinin de bilgisini veren Özvezneci  festivalden 30 gün önce Bodrum’a gelerek çalışmalarına başlayan gönüllülerin çalışma sürelerinin, bu yıldan itibaren 45 güne çıkartıldığını da sözlerine ekledi.

17 farklı ülkeden gelerek “17. Uluslararası Bodrum Dans Festivali’nin” tüm dünyada tanınması, sosyal medya üzerinde milyonlarca kişiye ulaşması gibi birçok işi başarıyla yürüten 30 kişilik uluslararası ekip, 24-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek festivalin ardından, final raporlarını yazarak 1 Haziran tarihinde Bodrum’dan ayrılacaklar.

 

Bodrum Dans Kulübü

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu