EğitimGündemHayatManşet

KÜTÜPHANE İÇİN OYNADILAR

Bodrum Akademi Karya Çiçekleri Gençlik ve Spor KulübüOrtakent Dr. Hüseyin Mümtaz Ataman İlkokulu’na uluslararası normda bir kütüphane yapmak amacıyla Bodrum’da bir şenlik düzenlendi.

Bodrum Akademi Karya Çiçekleri Gençlik ve Spor Kulübü ile Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü’nün düzenlediği etkinlikte halkoyunları gösterileri sergilendi.

Önceki akşam Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde gerçekleşen organizasyonu yaklaşık 1000 kişi izledi. Geçtiğimiz günlerde katıldıkları Ege Bölgesi Kulüpler arası Zeybek oyunları yarışmasında büyük başarı sağlayarak minikler ve yıldızlar kategorisinde birincilikle dönen Karya Çiçekleri ile Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri başta olmak üzere Bodrum’dan birçok halkoyunları ekibinin katıldığı etkinlikte yaklaşık 200 öğrenci sahneye çıktı. Performanslarıyla göz dolduran ekipler izleyenlerden yoğun alkış aldı.

Gecenin sonunda ise sahneye Ortakent Dr. Hüseyin Mümtaz Ataman İlkokulu öğrencileri Türkiyem adlı gösteri ile çıktı. Türkiye’nin yedi bölgesinin maketlerinin tek tek birleştirilerek Türkiye haritasının oluşturulduğu gösteride öğrenciler her bölgeye özgü halkoyunlarını oynadı. Gösterinin finalinde “Bir Başkadır Benim Memlektim” şarkısıyla birlikte güvercinler havaya uçuruldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu