GündemHayatManşet

AK PARTİ ANNELER GÜNÜNDE FATMA TEYZEYİ YALNIZ BIRAKMADI

ak parti anneler günü ziyareti (3)AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve AK Parti Kadın kolları üyeleri Bodrum’da yaşayan 102 yaşındaki Fatma teyzeyi hasta yatağında ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

Atatürk caddesinde yaşayan 102 yaşındaki Fatma Işık’ı AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve AK Parti Kadın Kolları Anneler gününde yalnız bırakmadı. 4 çocuk sahibi olduğu öğrenilen Fatma teyze AK Parti Kadın kolları üyeleri ve ilçe başkanını karşısında gören gözyaşlarını tutamadı. Komşuları tarafından ihtiyaçlarının karşılandığı öğrenilen Işık, çocuklarının uzun yıllardır Almanya’da olduğunu ifade etti.  Anneler Günü’nün ne olduğunu ve bugüne kadar kimsenin anneler gününü kutlamadığını belirten Fatma teyze aldığı hediyeler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Işık’ın elini öperek Anneler Günü’nü kutlayan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, karşılaştığı manzara karşısında üzüldüğünü dile getirdi. Fatma teyzenin bundan sonraki tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirten Demiralp, yaşlı kadına sahip çıkan komşularına da teşekkür etti.

Kumbahçe Mahallesinde 86 yaşındaki annesi ve engelli çocuğu ile yaşayan Fatma Bayram’ı da ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları üyeleri daha sonra Bodrum Belediye Meydanında anne ve anne adaylarına karanfil dağıttı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu