AsayişGündemManşet

ÖZEL DÜZENEKLE UYUŞTURUCU ÜRETEN ZANLI TUTUKLANDI

Bodrum-Turgutreis Jandarma Karakol KomutanlığıBodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu baskınında gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ve Narkotik Köpeği “Resim” ile birlikte Dereköy Mahallesindeki bir villaya yapılan baskın sonucunda, saksılar içinde 25 kök kenevir bitkisi, satışa hazır halde 1 kg. kubar esrar maddesi ve 2 adet hassas terazi ele geçirilmişti.

Zanlı Güven O., evin gizli bölmesinde hazırladığı özel düzeneklerle yetiştirdiği uyuşturucu maddelere el konularak gözaltına alınmıştı.

61 yaşındaki zanlı Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığındaki sorgusunun ardından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilen Güven O., “Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamak” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu