GündemManşetSiyaset

AK PARTİDE TEMAYÜL YOKLAMASI

Muğla Ak Parti İl BaşkanlığıAk Parti İl Başkanı İhsan Küreci ve il yönetiminin istifasının ardından genel merkez yeni il başkanını belirlemek amacıyla temayül yoklaması yaptı.

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan temayül yoklamasında İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları, ilçe başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, il kurucu üyeleri, il disiplin kurulu üyeleri, il hakem kurulu, ilçelerin kadın ve gençlik kolları başkanları olmak üzere yaklaşık 188 kişi, il başkanlığı için önermede bulundu.

En az üç ismin yazılmasının zorunlu olduğu temayül yoklamasında, Zübeyde Fellahoğlu, Yusuf Kayacık, Şadi Pirci, Ozan Balcı, Mustafa Toksöz, Kadem Mete, İskender Gencer ve Elvan Göçer’in il başkan adayı olarak destek istediği öğrenildi.

Gerçekleştirilen temayül yoklaması sonuçlarının genel merkez tarafından değerlendirilmesinin ardından il başkanlığı için Ankara’ya çağrılması bekleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu