GündemSpor

BODRUMSPOR U19 TAKIMI AVANTAJ YAKALADI

bodrumspor_u19 (7)Muğla U19 Ligi’nden bölge şampiyonasına çıkmak için mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Muğlaspor’u 2-0 mağlup etti.
9 Takım ile başlayan ancak Milasgücüspor ve Gümüşlük Gençlikspor takımlarının ligden ayrılmasıyla 7 takımın mücadele ettiği Muğla U19 Ligi’nde sona gelinirken, ligde ikinci sırada bulunan B.B. Bodrumspor, 2 puan gerisinde bulunan Muğlaspor’u 2-0 yenerek önemli bir avantaj yakaladı.
Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Muğlaspor daha üstün bir oyun sergiledi. İlk devrede 3 net pozisyon yakalayan Muğlaspor, bu pozisyonları gole çeviremezken, B.B. Bodrumspor’da iki net pozisyonu değerlendiremedi ve ilk yarı golsüz beraberlikle sonuçlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna daha iyi başlayan B.B. Bodrumspor, dakikalar 70’i gösterdiğinde Gürkan Günaçtı’nın ceza sahası dışından çektiği güzel şut ile 1-0 öne geçti. Dakikalar 76’yı gösterdiğinde Muğlasporlu bir oyuncu kırmızı kart görürken, karşılaşmanın uzatma dakikalarında B.B. Bodrumsporlu Eren Doğan’ın attığı gol ile karşılaşma 2-0 B.B. Bodrumspor’un galibiyeti ile sonuçlandı.
Bölge şampiyonasına gitme yolunda önemli bir avantaj yakalayan Bodrumspor U19 takımı oyuncuları, galibiyeti saha ortasında kutladılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu