GündemManşet

GERİŞ MUHTARI STARTI VERDİ

Geriş Muhtarı Hayrullah KayacanGeçtiğimiz günlerde Bodrum’da yapılan Muhtarlık seçimlerinin ardından Geriş Muhtarı seçilen Hayrullah Kayacan, Mahallede düzenlediği törenle muhtarlık binasını hizmete geçirdi.

Kayacan’ın göreve başlaması nedeniyle Mahalle’de vatandaşlara cuma namazı sonrasında lokma dağıtıldı.

CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Saruhan ile çok sayıda vatandaşın katıldığı törende konuşan Kayacan, şunları söyledi:

“Yaşamakta olduğum mahalleme hizmet etmekten mutlu ve gururluyum. Buraya sizlerin desteğinizle geldik. İnşallah sizlerle birlikte yürümekten çok büyük haz alacağız. Değerli büyüklerimiz, kaymakamımız, belediye başkanımız, meclis üyelerimiz ile hep birlikte yararlı işler yapmaya çalışacağız. Ekip olarak buna söz veriyoruz. Artık desteğinize daha çok ihtiyacımız var” dedi.

Kayacan, muhtarlık seçimlerinde verdiği sözün arkasında duracaklarını da yineleyerek, vatandaşlardan da destek istedi.

Muhtar Kayacan yaptığı konuşmasının ardından Geriş Mahallesi’nde geçmiş dönemde muhtarlık yapmış kişilere teşekkür plaketi vererek görevine başladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu