GündemManşetSpor

DİYARBAKIR’DA KAN KAYBI…

diyarbekirspor_bodrumspor (2)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Diyarbakır deplasmanında Diyarbekirspor AŞ’ye 3-1 mağlup oldu.

Diyarbakır Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda hızlı bir oyunla başlarken, ilk tehlikeli pozisyona B.B. Bodrumspor girdi. Dakikalar 3’ü gösterdiğinde orta sahada topla buluşan Serdar Ümit Deniz, güzel bir ara pasıyla topu Tuncay’la buluşturdu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Tuncay’ın şutunda kaleci Onur topu çeldi. Bu pozisyonun hemen ardından dakikalar 4’ü gösterdiğinde sağ kanattan gelişen Diyarbekirspor AŞ atağında, Serdar Cansu’nun pasında topla buluşan Tunç Murat takımını 1-0 öne geçirdi. Diyarbekirspor AŞ golün ardından dakikalar 15’i gösterdiğinde Emre’nin sert şutuyla B.B. Bodrum kalesini yokladı ancak kaleci Taner Tamince topu iki hamlede kurtardı. Dakikalar 35’i gösterdiğinde sağ kanattan gelişen B.B. Bodrumspor atağında Emrah Çalışlar’ın ortasında topla buluşan Mümin Aysever kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak kaleci Onur kalesinde devleşerek gole izin vermedi. İlk yarının kalan dakikalarında her iki takımda karşılıklı ataklara girse de her iki takımda gol atamadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan taraf ev sahibi Diyarbekirspor AŞ olurken, dakikalar 51’i gösterdiğinde B.B. Bodrumspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Serdar Ümit’in güzel vuruşu az farkla dışarıya çıktı. Bu pozisyonun ardından dakikalar 53’ü gösterdiğinde Diyarbekirspor AŞ serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Tunç’un vuruşunda ceza sahası içinde seken top ağlarla buluştu. Golden sonra B.B. Bodrumspor farkı indirmek için Diyarbekirspor AŞ kalesinde bir çok atak geliştirse de sonuca ulaşamadı. Dakikalar 67’yi gösterdiğinde sol kanattan gelişen Diyarbekirspor AŞ atağında, Emre Aktaş takımını 3-0 öne geçiren golü attı. B.B. Bodrumspor 3-0 geriye düşse de karşılaşmanın sonuna kadar mücadelesini sürdürdü ve dakikalar 90’ı gösterdiğinde Tuncay maçın skorunu belirledi ve karşılaşma 3-1 Diyarbekirspor AŞ’nin galibiyetiyle bitti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu