GündemManşet

ÇIKTIĞI YERDEN İNMEYİDE BİLDİ

Bodrum AKUT ekibiGeçtiğimiz gün Jandarma’dan gelen yardım ihbarı üzerine Ören bölgesine giden Bodrum AKUT ekibi kayalıklarda mahsur kalan keçi ve yavrusunu kurtarmak için operasyon başlattı.

4 gündür dağda mahsur kalan 3 haftalık yavrusu olan keçinin olduğu ihbarı üzerine AKUT Bodrum ekibi 5 gönüllüsü ile olay yerine ulaştı. Keçinin sahibi, Jandarma ve AKUT ekibi Kocadere’yi geçerek 1 saatlik sarp ve kayalık bölgeyi tırmanarak anne keçinin mahsur kaldığı 350 metre rakımdaki Yağlıdağ zirvesindeki yakın noktaya ulaştı.

Mahsur kalan keçi ile 20 metrelik görsel temas kurulduğu sırada, 4 gündür mahsur kaldığı noktadan müdahaleye gerek kalmadan keçi ve yavrusu kendiliğinden kayalıklardan aşağıya indi. Bunun üzerine kurtarma ekibi her hangi bir müdahale yapamadan geri döndü. Kayalıklardan inen inatçı keçi ve yavrusu sahibi tarafından yakalandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu