GündemManşetSpor

4’ÜNCÜ BIOR, ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERDİ

Bior 2016 odul toreni (10)Bu yıl 4’üncü kez 09-13 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleşen 2016 Bodrum International Optimist Regatta (BIOR), son yarışın ardından aynı gün akşam düzenlenen ödül töreni ile son buldu.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi’nin ev sahipliğinde, Bodrum Belediyesi’nin himayesi altında düzenlenen yarışlara bu yıl da Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Bodrum Denizciler Derneği ile Akustik Tourism Center destek verdi. 14 ülke ve 55 kulüpten 280 sporcunun katıldığı BIOR’da yelkenlerini açan sporcular, yarışlar boyunca beyaz optimistleriyle mavi sularda kuğu gibi süzülerek, bu yıl da yelken tutkunlarına keyifli seyirler yaşatmaya devam etti. Yarışın son günü de optimistçiler, ilk günden itibaren verdikleri kıyasıya mücadeleyi elden bırakmayarak regattayı tamamladı.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi önünden verilen start ile Karaada açıklarında, dört gün boyunca optimist sporcularının kıyasıya mücadelesine sahne olan regatta sonunda sporculara ödülleri verildi. Bodrum Manastır Otel’de düzenlenen BIOR’un ödül törenine katılan B.B.Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Niyazi Atare sporculara kupalarını ve ödüllerini takdim etti.

Törene sporcular, antrenörler ve yarış komitesi yanı sıra Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ali İnan, sporcuların aileleri ve Bodrumlu sporseverler katıldı.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, törende yaptığı konuşmada, “Bu organizasyonu düzenleyen başta Başkanımız Mehmet Kocadon olmak üzere emeği geçen tüm Bodrumlulara ve tüm yelkencilerimize teşekkür ediyorum. Türkiye’nin içinde bulunduğu bu hassas dönemde endişe etmeden 14 ülkeden gelen bütün sporculara da ayrıca teşekkür ediyorum. Bodrum’da sizleri görmekten onur duyduk. Seneye tekrar sizleri aramızda görmek dileğiyle şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Sporculara ödüllerinin verilmesinin ardından yapılan çekiliş ile çeşitli hediyeler dağıtıldı. 

2016 BIOR sonuçları ise şu şekilde:

GENEL KLASMAN

  1. Efe Tulcalı (Türkiye)
  2. Georgios Papadakos (Yunanistan)
  3. Tansu Erin Şarlak (Türkiye)

KIZLAR

  1. Okyanus Arıkan (Türkiye)
  2. Yağmur Özcan (Türkiye)
  3. Katarina Schwachofer (Almanya)

JUNIOR

  1. Efe Güder (Türkiye)
  2. Marios Stathas (Yunanistan)
  3. Eros Gümüş (Türkiye)

JUNIOR KIZLAR

  1. Bilge Nur Yazıcı (Türkiye)
  2. Audrey Foley (USA)
  3. Naz Ertekin (Türkiye)

COUNTRY CUP

  1. Efe Tulcalı (Türkiye)
  2. Nino Tomow (Bulgaristan)
  3. Filip Miloszewski (Polonya)

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu