GündemManşetSpor

NİSAN’DA MOTOSİKLET COŞKUSU ZİRVEDE OLACAK

Halikarnas Motor Sporları KulübüNisan ayı içerinde Bodrum’da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından Enduro, ATV, Sujeti ve Flyboard yarışları düzenlenecek.

Bodrum’da kış turizmine katkı sağlaması beklenen etkinlikler hakkında Halikarnas Motosiklet Kulübü basın açıklamasında bulundu.

Etkinliklerden ilki 2-3 Nisan tarihlerinde Türkiye Enduro Şampiyonası 1.ayak yarışı olacak. TMF yarış takvimine göre 9-10 Nisan günlerinde ise Türkiye ATV Şampiyonası 2.ayak Bodrum yarışları gerçekleştirilecek.  Programa göre son etkinlik ise 30 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası 1.ayak yarışı sporseverler ile buluşacak.

Yarışlar hakkında bilgiler aktaran TMF Yönetim Kurulu üyesi ve Halikarnas Motor Sporları Kulübü Başkanı Faysal Şefkatlioğlu, yarışların Bodrum için çok önemli olduğun ifade ederek şunları söyledi:
“Bu sene turizm çok iyi görünmüyor. Bu yarışların birazda olsa turizme katkısı olacağını düşünüyoruz. Başta otellerimize ve açık olan esnaflarımıza katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bu yarışlara, Türkiye’nin birçok yerinden sporcu ve seyirci bekliyoruz. Ekip olarak çok iyiyiz. Sujeti ve Flyboard Şampiyonası Bodrum organize ediyor” dedi.

TMF’nun dünya çapında bir federasyon olduğunu vurgulayan Şefkatlioğlu sözlerine şöyle devam etti:
“Birçok yarışçımız dünya şampiyonalarında yarışıyor. Türkiye’deki en başarılı federasyonlardan bir tanesi, Türkiye genelinde 70’e yakın organizasyon gerçekleştiriyor. Bu sene yurt dışında da birkaç tane organizasyon gerçekleştirecek. Motosiklet sporu, federasyonun ve devletin katkılarıyla çok ileri bir aşamaya taşındı. İnşallah böylede devam eder” dedi.

Türkiye’nin farklı yerlerinden gelecek olan yarışçılar ve seyirciler Nisan ayı boyunca Bodrum’da ağırlanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu